BCActivitats tardor 2023

La BCA ofereix una programació trimestral d'activitats dirigides al públic jove i adult que anomenam BCActivitats que inclou els següents cicles:

  • Al peu de la lletra. Cicle d’activitats literàries amb el qual pretenem acostar el públic adult a la nostra Biblioteca, a través d’un programa de converses entre lectors i diferents autors professionals.

L’objectiu és fer que el nostre espai esdevingui un punt de trobada  i d’intercanvi, on poder conèixer de prop les veus d’alguns dels autors més representatius de la creació literària actual.

  • Club de lectura. Activitat per compartir l’experiència de llegir mitjançant la formació d’un grup de lectors que es reuneix periòdicament per comentar un mateix llibre, llegit prèviament i proporcionat per la biblioteca mitjançant un préstec.

  • Presentacions de llibres. Activitats relacionades amb la difusió d’obra escrita, amb preferència clara cap a les novetats editorials, als autors illencs o a la temàtica local.

  • BCA fora. Activitats formades per una sèrie de rutes guiades gratuïtes a fi de donar a conèixer la història de la nostra ciutat i de Mallorca a partir de l’entorn on se situa la nostra biblioteca.

  • Llibres, arts i sons. Inclou representacions artístiques com recitals, danses, músiques o escenografies amb l’objectiu d’apropar la cultura i l’estima per la lectura al públic de totes les edats.

  • Arts i oficis. Les activitats emmarcades dins aquest cicle, relacionades amb l’especialització de la biblioteca en aquesta matèria, tenen l’objectiu, mitjançant petits tallers, de donar a conèixer l’ofici i l’art dels artesans del segle XXI que utilitzen encara a dia d’avui les tècniques i sabers de temps pretèrits.

Informació relacionada